fredag 20 augusti 2010

 här ser det ut hemma hos oss just nu.


Det ska byggas nytt inglasat uterum.Dessutom är det tänkt att bli en glasveranda där dörren är just nu. Ska bli lyxigt tycker jag.Dock är det inte så lyxigt just nu när det är uppgrävt över allt.


 
Den här grushögen måste hundarna passera varje gång dom ska ut i trädgården. Och IN i huset igen. Dess utom har speciellt Victor lite svårt för att bara gå över den. Man måste faktiskt gräva lite(mycket) och gärna ligga och rulla sej i den. För att inte tala om groparna vi grävt, dom kan gott vara lite djupare tycker han. Ni kan ju förstå hur fint golv jag har. Skulle kunna damsuga tio ggr om dagen. Tur för Victor att jag älskar lurviga vovvar mer än jag hatar grusiga golv:)

Vi har hållit på hela sommaren med att byta panel, och måla fasaden och fönster.
 Tillbringade största delen av semestern( när det var som allra varmast i sommar) antingen på stegen eller på byggnadsställningen. Svettigt, men det blir fint:)

Tyvärr har ju det här inneburit att det inte varit tid för någon träning för hundarna i sommar. Det har mest blivit promenader och lek med kompisar. Fast det är ju inte så dumt det heller.
Nu har jag i alla fall anmält Anton till en agillity kurs och Victor till unghund. Ska bli skönt med lite ordning igen. Hur det än är så blir man lite mer motiverad att träna när man går kurs.


3 kommentarer:

 1. Du är så duktig Susanne!! Full av beundrad av allt jobb du gör och att du kan. Jättefint blir det och det där med grus håller med dig finns viktigare saker än grusiga golv. Ser fram emot andra bilder med;)

  SvaraRadera
 2. Wow! Jag får svindel bara av att titta på bilden. Men, så fint det kommer bli! Vad kul med nytt uterum och veranda - förstår att det är mycket jobb och slit, men du kommer bli så nöjd!
  Ser fram emot fler rapporter!
  kram

  SvaraRadera
 3. Ååååh!! En EGEN grusgrop...
  Vill jag OCKSÅ ha, sa'A.
  Matten gillar er matte! Tjej i min smak, som fixar och donar:)

  SvaraRadera