lördag 29 januari 2011

Ont i magen.

Hej det är Victor!

Idag när matte och husse var och tittade på en "ny" bil till matte, då blev jag så sjuk i min mage. Det var ju ingen hemma som kunde släppa ut mej, så jag fick ju göra mina behov på golvet. På flera ställen faktiskt :(
När dom sen kom hem, då trodde matte att det var Anton som varit sjuk (han blir det ibland, känslig mage). Ni kan tro vad hon nuttade med och tyckte synd om honom. Och Anton han bara spelade med. Förrädare!!
Men hallå! Jag satt ju där och såg ledsen och lidande ut. Ni ska inte tro att någon såg det. Inte förrän jag kände att -nu är det dags igen och började gnälla så de släppte ut mej. När hon sett mej sprutlackera en snödriva, DÅ fattade hon. Nu har jag tagit igen "synd om nuttandet" med råge. Ingen kan se mer lidande ut än en Cockerspaniel.


Åhh, vad det är synd om mej!!

Matte håller på att lära oss komma när hon visslar i visselpipa.
Ja,ja. Har hon bara korv eller något annat smaskigt så kommer vi.


Men kommer det en älg eller något annat roligt så kan hon fetglömma att jag kommer. Livet går ut på att ha roligt så det så.

Puss o kram från Victor.

5 kommentarer:

 1. Stackars dej, Victor! Hoppas du mår bättre nu.
  Kram från Nanna & Leia

  SvaraRadera
 2. Min matte provar också visselpipan men jag har tur oftast glömmer hon det och det är så bra för då kan jag alltid skylla på att jag glömt vad den betyder. Vi är allt smarta vi killar. MEn dålig i magen är inget kul så passa på att bli ompysslad så mycket det går/Caspian

  SvaraRadera
 3. Men vilken klantmatte!!!Om du ser ut så där kan väl vem som helst se att du mår kymigt!
  Hoppas det är bättre nu. Och hoppas att vad du än stoppat i dig var värt det...:)

  SvaraRadera
 4. Naaaaaaaaaaaaaaaaw men stackars lilla söta lillebror...typiskt storasyskon att spela med...tur att hon fattade sen vem det verkligen var synd om-....visselpipa verkar kul...skall be min matte köpa en...vem vet kanske jag orkar komma om hon visslar...eller inte ;)

  SvaraRadera
 5. Duktiga killar att komma på vissling. Stackars dig Victor, har du ätit för mycket korv eller vad ? Är dinmage bättre ?

  SvaraRadera