tisdag 15 februari 2011

Helgen som gick...

..har ju inte varit så dum faktiskt. Fint väder, om än lite kallt och en massa kompisar har vi träffat. Anton har varit och lekt med Calle och Ada.( Lite kul, dom kommer från samma kennel men är olika ras och har hamnat hos ägare som nästan bor grannar.) Calle är min systers Jack Russel.


Sötrumpor!


Godis tajm.

 Då fick inte Victor följa med för av någon konstig anledning har han fattat agg mot stackars lille Calle. Det är tyvärr så illa att dom inte kan träffas. Mycket tråkigt tycker vi då vi inte längre kan umgås som innan. Det hade varit intressant om man förstod hundspråk så att Victor kunde förklara varför han hatar just Calle, när han älskar alla andra hundar. Ja, det är mycket som  man inte förstår när det gäller hundar.

Men Victor och matte körde till Finjasjön och gick "Hundslingan" istället. Det är en jättefin, ca 6 km lång slinga som går längs med sjön och över Hovdala.

Sjön var iskall.


Men solen sken och det luktade så spännande överallt.


Vi hittade en gammal ruin som vi var tvugna att undersöka. Det hade tydligen varit ett tegelbruk för flera hundra år sedan. Spännande!

I anslutning till slingan finns också ett hägn där man kan släppa sin hund lös. Där fick han springa av sej en stund. Rätt som det var kom det en man med fyra Berner sennen som han släppte in. Kan ju säga att Victor blev ganska "spak" när dom skällande kom rusande mot oss. Då gick det bra att hålla sej nära matte.

Hjälp matte! Jag är omringad!


Fast det är ju ganska snygga tjejer...


Om jag rullar mej lite och gör mej till så kanske dom ser mej.


Ohh! Jäklar, här kommer en i full fart! 


 Hej! 

Dom blev ganska bra kompisar efter en stund. Utom en av tjejerna som löpte och som talade om för Victor att han var en "liten jäkla pest"! Men tre av fyra är väl inte så dumt.

Idag har vi lekt med Ada. Henne är både Anton o Victor lite kära i så det passade ju bra på alla hjärtans dag;)


Mellis tiggeri på hög nivå.

Till sist, nospussar till alla på Alla hjärtans dag från Victor och Anton. (När vi började skriva detta var det fortfarande den 14 februari)

5 kommentarer:

  1. Ja tre av fyra är väl inte illa alls!!! Ni verkade ju ganska skoj trots att ni var utnumrerade =)
    Snygga bilder på snygga voffsar, alltid kul att se!!!
    Phalénepussar!!!

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder! Det är mycket intressant det där du skriver om agg mot vissa hundar - vi har samma problem här. Nanna tycker inte om cockerflickan Zelma, och jag förstår verkligen inte varför. Nu har vi inte jobbat så mycket för att lösa det, men det känns jobbigt...och tråkigt. Önskar jag förstod varför.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Victor och Anton, ni har ju fullt upp grabbar. KLan jag inte få komma och hälsa på och träffa brudar jag mé ? : )

    SvaraRadera
  4. Träffas och gå hundslingan till våren? Freijsan vill ju träffa sin lillebror snart :)

    SvaraRadera
  5. Å vilken härlig vinter promenad!
    Så många härliga bilder!
    Fast just nu längtar vi efter lite vår !
    Å värme!
    Ha det gott!

    //Ricco & Towe & Alfons!

    SvaraRadera