torsdag 1 juli 2010

Släktdrag.

Först av allt vill jag bara visa att jag inte vansläktas.


Är du stolt nu mamma?

Jag börjar bli en stor grabb nu. Är ju snart sju månader och har börjat lyfta på benet när jag kissar.
Jag har också upptäckt charmen med flickor. Igår var vi på avslutningen av valpkursen. Där fanns en liten tjej som luktade sååå gott. Löptik sa matte, men hon sprang inte mer än vanligt vad jag kunde se, och jag tittade på henne hela tiden. Jag kunde bara inte koncentrera mej på att träna, jag var ju kär. Matte drog med mej till andra sidan planen och försökte få mej på andra tankar, men vad hjälpte det, Kunde inte glömma lilla söta Nicky. Pipsill med totalhavererad hjärna kallade matte mej, Don Juan kallar jag mej själv, så det så:)

8 kommentarer:

 1. Tihi...svårt det där med löptikar som inte "löper"...fniss...Tror oxå du var en Don juan :) Stora killen nu som lyfter på benet!

  SvaraRadera
 2. Ha ha, du är roligt du! Och stilig!!!

  SvaraRadera
 3. Den kärleken bara måste ju ha blivit besvarad! Vem skulle kunna mptstå en så'n liten söt charmknutte:))

  SvaraRadera
 4. Victor....ja, det är inte lätt. Tycker också att det luktar så gott ibland om vissa tjejer. Undrar vad de har för parfym på sig ? Matte ochhusse tycker jag är jättejobbig. Jag fattar inte varför, jag är ju som vanligt och nosen ska man välanvända eller ? verkar bara vara på deras villkor. Vi har det inte lätt. Från en som vet hur det är, Elon

  SvaraRadera
 5. Jag vet precis hur det känns!
  Man vill bara flyyyyyga!

  SvaraRadera
 6. Tindra hälsar att hon är så stolt. Men jag tror du kan lära Caspian ett och annat om dofter men det visar ju att du inte är riktigt lika trör som honom=)

  SvaraRadera
 7. Tror inte victor tycker du är orättvis. Han har säkert accepterat att det är som det är.

  SvaraRadera
 8. Så är det när man börjar bli stor. Inte lätt.

  SvaraRadera