tisdag 14 juni 2011

Grrr!!! Bloggstrejk!

Att vara mamma tär på mina nerver ibland. Efter att jag i en evig tid knappt haft tillgång till datorn, skaffade sonen äntligen en egen dator, en sån där som man själv bygger ihop. Jättebra, nu får jag ha min dator ifred trodde jag. Det var bara det att i den där hopbyggbara datorn ingick inte tangentbord, mus eller skärm. Så nu har han lagt beslag på grejerna som hör till min dator, alltså står man på ruta ett igen. Just nu lånar jag min andra grabbs dator, men jag har ju inga foton på den här och orkar inte instalera en massa krafs, så ni som eventuellt brukar titta in här får ha lite tålamod. Någon gång ska jag väl få ihop allt som behövs. Därför har jag inte komenterat hos er andra heller, men brukar gå in på jobbets dator när jag har rast och kika runt lite. Så jag vet ungefär vad ni har för er. 
Min förhoppning är att jag ska kunna börja blogga igen innan jag blivit så här gammal. Men tills dess, ha det så gott och kramar från mej och voffsingarna.

4 kommentarer:

 1. Ge inte upp lovar att du kommer igång innan dess. Tur man träffar dig så man får lite uppdatering =)

  SvaraRadera
 2. Har sonen inga sprade pengar ? Tänkte att han kunde köpa ett billigt tangentbord och mus någonstans, så länge . Ha det bra : )

  SvaraRadera
 3. Ja det e inte lätt det där med datorer. Vi har bara en men får väl lov att skaffa en till i höst för Maja har data design som tillval så hon behöver en egen. Men tills des får man ta den tiden som finns så vissa dagar är man inte inärheten av datorn. Lycka till På utställningen.

  vov vov Ricco & Alfons & Towe

  SvaraRadera
 4. Hej Hej Vi vill bara önska er en riktigt trevlig Midsommar.

  Vov vov Ricco & Alfons & Towe

  SvaraRadera