måndag 14 juni 2010

Jag blir så arg....

Och ledsen på folk som inte kan ta ansvar för djur dom skaffar. Är det verkligen för mycket begärt att man kastrerar sina katter om man inte vill ha fler?
Det började med att en liten katt strök utanför Jonna o Jonas lägenhet. Efter några dagar stod inte Jonna ut med att se den hungrig längre utan tog in den som sällskap till Tyra (hunden). Lite skrapad på nosen var hon, så någon har förmodligen kört genom Tormestorp och bara kastat ut henne från bilen. Senare visar det sej att hon är dräktig. Suck!!.
 Inte nog med det. Efter några dagar stryker ännu en katt runt huset. Förmodligen syskon till den första katten. Även hon dräktig. Dubbelt suck! Och trots att Jonna, liksom sin arma moder, är en stor djurvän så finns det en gräns på hur många djur man kan ha i en liten etta.
Nu har katt nummer två fått sina ungar ute under en balkong intill huset. Därför har dom flyttat hem till mitt garage där dom får bo tills vidare. Är ju inte mitt ansvar men jag kan inte se på när djur far illa.  Har kontaktat Kattkommando syd. Hoppas på hjälp därifrån. Men snälla ni, känner ni den minsta längtan efter katt så hör av er.
Tre dagar gamla.

Små hjärteknipare.

5 kommentarer:

 1. Blir varm i hjärtat! Av ungarna och av era ingripanden. Och minst lika förbannad som du!! Bor granne med en missbrukare som ständigt skaffar nya katter (honor.När de inte är roliga, får tillräckligt med ungar eller hon behöver pengar faörsvinner dem för att snart ersättas.Nu finns 2 unga damer som har ungar...Får stänga dörr och fönster när de står utanför och inte kommer in till ungar för att matte är ute och vimsar.Arg! Arg! ARG!! på sån't. Lycka till med bebisarna!

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen för bedrövligt. Hur kan man bete sig så mot levande djur. Ofattbart. Och storsint av er!

  SvaraRadera
 3. Ja du vet redan vad jag tycker men de är enormt söta små ungar men en katt här får räcka.Tur att det finns såna som dig och Jonna!

  SvaraRadera
 4. Fy fanken!!!! Tummen upp för er och jag hoppas ni får hjälp så någon tar hand om dem.

  SvaraRadera
 5. Katter är söta och rara när de är små, sedan verkar de slängas ut vind för våg. Och om du är sann djurvän och vill ha din katt ute, så för guds skull kastrera den.
  /Elons matte

  SvaraRadera