söndag 13 juni 2010

Taxensdag.

Igår var det taxensdag på Hässleholmsgården. Jätte trevligt trots upprepade regnskurar som förstörde lite av charmen med det hela. Man kunde prova på agillity och så var det en liten "utställning" som man kunde anmäla sej till. Den var indelad i fyra klasser. Vardagstaxar, Showtaxar, valpar och övriga raser och blandraser. Dessutom barn med hund. Passade så klart på att anmäla både Anton o Victor. Bra träning för Victor och matte, och min systerdotter Ellinor var med och kunde gå med Anton.

 Först hade dom ringträning där vi fick lite nyttiga tips. Sen var det dags för Barn med hund. Det var tre tjejer med sina hundar som ställde upp. Alla var jätteduktiga men Ellinor o Anton blev utsedda till bästa ekipage. Blev så stolt över dom. Dom var super duktiga. Och jag som trodde att Anton skulle gå och sloka med svansen och bli ängslig utan matte bland så många hundar och människor, blev glatt överraskad. Han gick så fint med nosen i vädret och svansen i en stolt båge på ryggen. Tack så mycket Ellinor. Bra jobbat:)

Victor och matte kom trea i klassen övriga hundar och blandraser. Han skötte sej också exemplariskt. Sprang fint utan att skutta för mycket (något litet glädjesprång får man väl ta:), och han var ganska lätt att få till att stå fint. Jag blev jättenöjd med honom.  Rebecka och Bamse vann den klassen. Grattis!

Här sitter vi och är malliga.
 Hade glömt kameran hemma så vi fick ta ett kort när vi kom hem.

5 kommentarer:

 1. Stort grattis från Valle m. fam! Vad duktiga ni är!!!

  SvaraRadera
 2. super duper grattis än en gång!!!

  SvaraRadera
 3. Grattis brossan och välkommen in i det "erfarna coolacoxutställningsgänget"
  Nu är de en av oss!

  SvaraRadera