söndag 16 maj 2010

Cocker träffen.

Carina o Tindra, Gunilla o Cesar och Sandra o Freja.

Nu är vi hemma efter en trevlig dag i Tollarp. Hade följe med Camilla, Mathias och Hanna och Victors brorsa Valle. Jättebra för jag tror inte jag hade hittat själv, har inte det bästa lokalsinnet i världshistorien. Jag kunde lasta in hela buren med hundar och allt i deras bil, Hur smidigt som helst. Jag tackar för skjuts och sällskap:)
Trodde att det skulle vimla av röda cockrar efter som det ska vara en av de vanligaste färgerna, men det var bara från coola cox som det fanns sådana vackra exemplar;)


Victor och Valle i hagen. Dom var inte fullt så tuffa som vanligt.

Så härligt att se så många pigga och glada hundar på en gång. Och kul att träffa personerna bakom bloggarna man följer. Ni verkar vara precis lika trevliga i verkligheten. Synd att inte alla kunde vara där, men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen.


Jag hittade varsitt likadant halsband till Victor o Anton som jag var tvungen att köpa. Nu blir dom stiliga och matchar varandra:)
Till sist var "voffsingarna" faktiskt ganska nöjde med att sitta i bilen och spana ut över alla vilda hundar och människar.

Nu hoppas vi att ni som tog kort på Coola cox gänget vill maila över till mej, eftersom jag inte hade någon som kunde fota. Min mail adress är: susann_larsson_67@hotmail.com
Tackar på förhand.

5 kommentarer:

 1. Roligt att träffas idag...lite kort är påväg på mailen ;) Tur vi var det och visade upp lite röda fina cockrar :)
  sandra

  SvaraRadera
 2. Tycker också det är så roligt att ha träffat mina bloggvänner i verkliga livet! Och visst är de röda cockrarna vackra - Victor inte minst! Så stilig! Och lille Anton var också så fin!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hallå där! det var faktiskt 3 RÖDA från Drömflocken också

  SvaraRadera
 4. Ja, Förlåt Kylle. Carina sa det sen, men dom missade jag. Men egentligen tycker jag att alla färger är fina:)

  SvaraRadera