måndag 24 maj 2010

På utställning.

Efter en hektisk vecka med jobb, examens fest och mycket annat, tog vi oss lite ledigt på söndags förmiddagen för att åka in och titta på när bror och systrar visade upp sej i utställningsringen.


Först ut var Herman(som vi tyvärr inte hann in i tid för att se i ringen). Så här stilig blev han med sin blå rosett:)

Och här sitter systrarna Lova med röd rosett o Freija med blå:) Jättefina.
Grattis alla tre!


Roligt att träffa släkten igen. Framförallt Herman som vi inte träffat innan. Här sitter Herman till vänster och Victor till höger. Visst är dom lika.
Själv tyckte jag att det blev ganska tråkigt till sist. Bara sitta och titta på andra hundar . Det var inte någon som hade tid att leka direkt. Segt:( Men matte sa att det var bara att vänja sej. Detta ska vi snart också göra. Ja, ja. vi får väl se hur det blir med det. Fick en del tips på hur man inte ska göra i ringen. He,he, vänta bara.

3 kommentarer:

  1. Ha,ha,ha...du är så söt viktor...skall bli kul att se dig "trippa" i ringen :)

    SvaraRadera
  2. Vad kul att ni kunde åka in på utställningen! Vi fick åka på fotbollsturnering med lillmatte istället! Tack för senast, förresten!

    SvaraRadera
  3. Det var så kul att få träffa dig lillbrossan! Hör av dig för tips och råd hur man får en blå rosett när det är dags. Känner mig vääääldigt erfaren just nu när rosetten hänger ovanför min korg. Kram

    SvaraRadera