måndag 31 maj 2010

Profset slår till igen.

Igår var vi som sagt åter igen i Vedema för att viltspåra. Gick ut som första hund för att göra prov. Insåg att det var allvar denna gången, så jag skärpte till mej. Hade inte några större problem, var bara tvungen att kolla återgången två gånger innan jag var säker. Man ska inte slarva tycker jag;).Sen hade det varit en rådjurs mamma och lagt ett kid på en av sträckorna. Den var inte där på söndagen när jag gick provet, men spårläggaren/domaren hade nästan gått på det dagen innan. Där luktade det väldigt spännande, så jag fick ju kolla lite extra där. Precis när jag kom fram till klöven var det en hund som skällde och människor som pratade, så jag var tvungen att gå förbi klöven och kolla upp det först för att sedan leta mej tillbaka till klöven. Så jag tog hem mitt andra förstapris i viltspårning och matte var som alltid väldigt stolt.
Nu återstår ett ordinarie prov, som faktiskt ska avverkas på lördag. Efter det är jag en kantarell(eftersom en oäkting som jag inte kan bli champion). Dvs om jag klarar en etta den gången också. Hoppas, hoppas.

In action.

Är ni nyfikna på min kritik får ni ge er till tåls ett tag. Den kommer så småning om att läggas in under fliken Anton.


Lillbusen Victor var så klart också med och roade sej på sitt lilla vis. Träffade en kul tjej (wippet/bordercollie) som han lekte med. Och badade lite i sjön gjorde han också:)

3 kommentarer:

 1. Kantarell är inte dumt det heller! Huvudsaken är att du har kul!
  /Nanna

  SvaraRadera
 2. Duktiga duktiga Anton!! Vi håller tummarna inför helgen

  SvaraRadera
 3. Här håller vi tummarna också och hoppas att allt du söker, finner du ; )

  SvaraRadera