lördag 8 maj 2010

Det har varit en ganska trist vecka för oss. Matte har hållit på med veden nästan varje ledig stund, men nu är hon äntligen färdig med den. Victor ligger i hårdträning. Kontaktövningar och gå fint i koppel är prio ett just nu. Matte har ju sett hur duktiga Valle och husse Mathias, som är vår lillhusses kompis, har blivit. Vicke börjar sin valpkurs nästa vecka, blev inte av tidigare eftersom matte jobbade nästan bara kvällar när Victor var "ny".  Det ska bli jättekul tycker matte och Victor behöver verkigen det. Han har börjat bli lite väl tuff på senaste tiden. Matte som är van vid att försöka stärka Antons självförtroende, tycker att det är ganska svårt att plocka ner Vicktors bland lite hetsiga humör (han är rödhårig ända in i benmärgen den killen) utan att för den skull bli för hård. Svår balansgång. Tar tacksamt emot tips.
Kameran har ramlat i golvet så den är lite opålitlig, men några bilder har det ändå blivit. Här kommer några vårinspirerade.Bokskogen, helt underbar på våren.

Två små hundkillar på vårpromenad


Till sist en bild på tre så grisar som huserar i "vår" skog.

 Lite mörk bild, men visst är dom ganska söta (än så länge). Den tredje grisen är bakom stubben till vänster. Bara öronen och luggen sticker upp:)

1 kommentar:

  1. Kurser är nyttigt - både för hund och matte tycker jag. Men jag håller helt med dig: det är inte helt lätt att veta hur man skall agera i alla lägen.
    -Fina vårbilder!

    SvaraRadera