lördag 15 maj 2010

Valpkurs

Hej det är Victor. Jag har börjat på valpkurs, det var kul. Det var jag och tre söta tjejer. Vår fröken heter Jonna (precis som min lillmatte), och hon är jätte snäll. Själv uppförde jag mej alldeles exemplariskt. Vi fick träna med clicker och jag hade ett litet försprång där, för jag var den enda som var inklickad. Men dom andra lärde sej snabbt. Vi fick träna på inkallning, lite kontaktövningar och något som kallades målhanden. Det skulle tydligen matte ha mycket nytta av om jag lärde mej.
Nu försöker jag träna på detta här hemma så att fröken tycker jag är duktig nästa gång. men det är inte så lätt. Anton vill jämt vara där matte är så ibland får vi "slänga" ut honom en stund för att kunna träna. Fast han gillar att vara ute också, så det är inte särskilt synd om honom.
Här om dagen var jag och lekte med en Kelpi tjej som jag redan glömt namnet på. Men hon var väldigt söt i alla fall:) Och duktig på agillity. Hon och hennes matte Petra skulle ut och tävla i helgen. Lycka till önskar vi.

3 kommentarer:

  1. Duktiga killen. Så kul att läsa om hur mycket ni hittar på=) Ses i morgon.

    SvaraRadera
  2. Jag minns hur det var när jag tränade Nanna med klickern och gamla Mimmi ville vara med... Mimmi satt utanför dörren och frustade av frustration över alla godisbitarna hon missade. -Det blir lite knepigt när man har två hundar!

    SvaraRadera
  3. Skall bli roligt att träffas imorgon :) ´Vi har samma problem här med Zamantha som sitter utanför och Ylaaaaaaaaaar som en besatt när jag och Freija klickar loss :)

    SvaraRadera